tisdag 29 april 2014

Att bygga team snabbt

Jag har sagt det flera gånger - network marketing är ingen "bli-rik-snabbt-metod" - det tar tid att bygga ett nätverk och det krävs jobb.
Men det finns sätt att snabba på uppbyggnaden av verksamheten och tjäna pengar snabbare.
Det oslagbart bästa sättet är att sponsra människor som redan är inom branschen - veteranerna, inte rookiesarna!
Människor som redan arbetar inom network marketing är redan inarbetade och tränade - de arbetar därför mycket snabbare än den som är oerfaren och bygger därför ditt team väldigt mycket snabbare.
Frågan är, varför skulle någon som redan arbetar inom branschen och redan tjänar bra pengar med något annat företag vilja byta? Ja. Helt enkelt därför att det du erbjuder är bättre! De allra flesta som arbetar i branschen och trivs med det är villiga att titta på fler möjligheter - och inte alls ovilliga att byta eller komplettera om de anser att det du erbjuder är en bra deal! Presentera det du har att erbjuda - dock alltid med respekt för det företag som veteranen redan arbetar med, du vinner inget på att hävda dig på andras bekostnad - har du en bra deal så säljer själva dealen ändå!
Med det inte sagt att du enbart ska bygga ditt team på erfarna network marketers. Det behövs alltid nytt blod och nya friska tankar! Men för att kick-starta din verksamhet och snabbt bygga upp en lönsam verksamhet satsa på dem som redan kan industrin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar